Re:Poháry na okrsek, diplomy Před 8 rok
|
|
Já jsem našel taky něco, tak to sem dávám.
Jinak k těm tvým pohárům - je to pěkné, ale nejsou s žádnou hasičskou tématikou. Tak možná by to chtělo najít nějaké přímo hasičské. Ale zase takový výběr jich neni. Tak uvidíme jak se dohodneme.
Já našel např. toto - www.vyberpohar.eu/Hasici/
nebo tady - www.pohary.com/cs/eshop/vse-pro-hasice/ a co se týče diplomů, můžeme udělat buď vlastní grafiku nebo najít nějaké šablony na netu. Nebo teda koupit nějaké předtištěné. Je jich taky docela dost druhů na netu.
|
|
|
|
|
|
|
Karlee :-D Zkus zajet do Líchov do hospody a ukaž mi tam pohár, který má has. tématiku :-D Já jen tak mezi řečí ... 
|
|
|
SOŠ VOŠ BŘEZNICE
|
|
|
|
Já vim,ale tak pár jich je a o to je to hezčí...  Každopádně výběr pohárů (universálních) je obrovský, takže pohoda... Už se to blíží. Za chvíli budeme objednávat ceny a pak už hurá na organizaci soutěže.
|
|
|
|
|
|
|
Jak jsem se koukal tak za takovou cenu žádný pěkný poháry moc nejsou a my si nemůžeme vyskakovat, protože těch peněz moc neni. Co jsem mluvil s klukama tak jsou pro tyto poháry. Za tu cenu jsou o.k. a nevypadaj špatně. K nim by se připojil akorát ještě štítek. Ještě by se objednal pohár pro nejlepšího štafetáře a štafetářku. A myslim, že obyčejný poháry úplně stačí, nemusíme zbytečně vyhazovat těžce nabytý peníze...  Protože budou potřeba na něco jiného.
|
|
|
|
|
|
|
OK,souhlasím. Jinak k diplomům mi přišla tato nabídka - mrkni na web www.optys.cz/katalog/hasici
Jinak by to chtělo řešit i další věci - občerstvení...
|
|
|
Poslední úprava: 12/04/2010 18:40 Provedl: Karlos.
|
|
|
|
Určitě občerstveni by taky chtělo. Jirka prý vezme z práce generátor a nevim jestli holky se stihnout dát dohromady, tak by to tam mohli prodávat. Jinak tady bych měl nápad na pohár pro nejlepšího štafet.a štafetářku. www.pohary.com/cs/eshop/pohary-ekonomy/p...ue-bez-vika-629.html a samozřejmě emblém doprostřed hasiči. Je to ze stejné stránky jako ty poháry kvůli poštovnýmu  ale myslim,že je docela o.k.
|
|
|
|
|
|
|
Dobrá cena,to by asi šlo. Možná by mohli dát ještě slevu, když toho bereme tolik:-)
Jinak holky se dohromady určitě nedaj. Každopádně aspoň můžou pomoc s organizací. Chtělo by to už zajistit pípu, gril máme ještě od Pečose,jen ho trošku poupravit a bude na klobásky dobrej;-)
|
|
|
|
|
|
|
Jěště jsme s klukama říkali, že by bylo dobré ocenit zasloužilé členy, plácnu všechny hasiče nad 65let nebo ti co jsou ve sdružení déle třeba 40 let a déle. Nechat udělat nějakou pamětní minci nebo tak něco.
|
|
|
|
|
|